piątek, 8 stycznia 2016

Obiad za dychę - pyzy z mięsem

Bywają takie dni, że nie mamy czasu na kuchenne kombinacje. Wtedy korzystam z gotowców, oczywiście za dychę :) Zaproponowane pyzy przypominają mi smak dzieciństwa. Według mnie są naprawdę dobre.



Składniki i ceny:

pyzy z mięsem (Biedronka) - 5,99 zł
cebula (osiedlowy targ) - 0,20zł
2 łyżki oleju (Biedronka) - 0,25zł

RAZEM: 6,44zł

Pyzy gotuję według przepisu na opakowaniu. Na oleju rumienię posiekaną cebulkę i wykładam na ugotowane pyzy.

1 komentarz:

  1. Pyzy z mięsem, najlepsze co może być <3 Pamiętam jak mi jeszcze je babcia robiła za czasów dzieciństwa... Raz zrobiłam je sama, ale tyle przy tym roboty, że rzadko mam okazję jeść własnoręczne :P Ale za to są sklepy, można kupić gotowe :) Te, o których mówisz są średnie szczerze mówiąc. Ja u mnie we Wrocławiu w Biedronce kupuję inne pyzy, one nie są mrożone tylko leżą w lodówkach. Producent Amigos - po tym da się je rozpoznać. Te to dopiero są pyszne :)

    OdpowiedzUsuń