Składniki:
ziemniaki (osiedlowy targ) – 1zł
fasolka szparagowa (z ogródka) –
0zł
paluszki rybne (Biedronka) – 3,85zł
bułka tarta – 0,30zł
sól – 0,10zł
pieprz – 0,15ł
2 łyżki masła (Biedronka) – 1zł
olej – 0,60zł
RAZEM: 7zł
Ziemniaki obrać, ugotować w
osolonej wodzie. Odciąć końce fasolki, fasolkę ugotować. Na patelni rozgrzać
masło, zrumienić na nim bułkę, wrzucić fasolkę i podsmażyć. Paluszki rybne
usmażyć na oleju na rumiano.
taki obiad kojarzy mi się z dzieciństwem :)
OdpowiedzUsuńW takim razie moim dzieciom pewnie też będzie :)
UsuńTe z biedronki najlepsze:)
OdpowiedzUsuńtakie obiadki to ja lubię ;)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię takie obiadki, a za fasolą przepadam mniam!
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Wygląda super.
OdpowiedzUsuń